Pandemia nu este motiv de a pune kilograme în plus pe noi. În timp ce unii îşi plâng de milă că nu pot face sport, pentru că sălile de forţă sunt închise, alţii găsesc alternative. Administratorii sălilor de sport spun că trec printr-o perioadă dificilă, iar pierderile financiare sunt foarte mari. Totuşi, unii mai ingenioşi au găsit ieşire din situaţie şi fac antrenamente individuale.

https://www.publika.md/sport-pe-timp-de-pandemie-antrenorii-au-iesit-in-parc-si-fac-antrenamente-individuale_3073678.html

«Tragem genunchii, așa. »

Darina Pînzaru merge la sală de mai bine de trei ani. Odată cu instituirea stării de urgență, s-au întrerupt toate antrenamentele. După ce autoritățile au permis plimbările în parc, antrenoarea i-a făcut o propunere neaşteptată.

«Pandemia m-a influiențat ca să recurg la acest serviciu. Uliana mi-a scris, iar eu m-am bucurat când mi-a propus așa ceva. Nici nu mă gândeam că poți să faci așa exerciții în parc. Credeam că poți doar să alergi», a spus Darina Pânzaru, clientă.

Tănăra speră să dea jos cel puțin 6 kilograme.

«Am adăugat câteva kilograme și am început să mă complexez. Realizez că degrabă vine perioada de vară, de asta și m-am motivat mai mult», a zis Darina Pânzaru, clientă.

Antrenorea spune că acum are trei cliente, cu care se ocupă de două — trei ori pe săptămână.

» Avem clienți care vor să facă antrenamente acasă, în aer liber. Aici noi folosim greutatea corpului și putem să mai folosim expandere sau greutăți mici, dar în sală putem lucra cu mult mai bine», a declarat Uliana Bușilă, antrenoare.

«Strângem fesele, ținem spatele drept și expirăm când ne ridicăm.»

Un astfel de antrenament individual costă câteva sute de lei şi durează o oră.

Citește mai mult: https://www.publika.md/sport-pe-timp-de-pandemie-antrenorii-au-iesit-in-parc-si-fac-antrenamente-individuale_3073678.html#ixzz6LTYk1iuY
Follow us: @publikatv on Twitter | publika.md on Facebook